2010. január 20., szerda

Krémsajttal töltött paprika


Igen egyszerű recept, hidegen is finom szendvicsre kenve, de mexikói jellegű ebéd kiegészítője is lehet.
Kell hozzá paprika, minél csípősebb, annál jobb és krémsajt: én a tescos krémsajtot használtam ebbe aprítottam  2 szál újhagymát. Beletöltöttem a krémet a paprikákba és sütőben addig sütöttem, hogy a paprika megpiruljon. Ha kihűlt, a héja könnyedén lehúzható. A prpikákat krumplidarabokkal polcoltam alá, hogy a sajt ne follyon ki.

2 megjegyzés:

  1. Ez a recept nagyon tetszik, egyszer biztos el fogom készíteni:-) Mozzarellát lehet bele tenni? Mert a krémsajt nálunk nem jöhet.

    VálaszTörlés
  2. Bármilyen sajtot lehet tenni bele. A mozzarellát erőteljesebben kellene fűszerezni, a krémsajt elég sós volt például, így sóznom se kellett. Én fetával tervezem legközelebb kipróbálni :))

    VálaszTörlés