2010. január 18., hétfő

Curry-s tojássaláta


Állandó problémát jelent, hogy mit is együnk reggelire, vacsorára és mit csomagoljak a zuramnak ebédre. A felvágottakat kerülöm, mert azon kívül, hogy a jó ég tudja miből készülnek, az ízük is többnyire egyforma, én a legtöbbbnek érzek egy szappanos utóízét, amitől nem kedveltem meg őket jobban. Ma egy régi kedvencet készítettem el.

4 db főtt tojás sárgáját kivettem és jó 4 kanálnyi majonézzel elkevertem. Hozzátettem az apróra vágott  fehérjét, 1 szál újhagymát és egy szelet csípős zöldpaprikát (a ropogósság kedvéért) szintén nagyon apróra vágva, friss petrezselymet, sót és fél teáskanálnyi Madras curryport. Minden hozzávalóra igaz az, hogy ízlés szerint, most nem akartam túl hagymásra csinálni.
Friss uborkával isteni finom.
Tipp: Ha uzsonnába tesszük, érdemes az uborkáról a nedvesség felszeletelés után szeletenként letörölgetni a kenyeret pedig pici majonézzel bekenni, hogy ne áztassa el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése