2010. január 14., csütörtök

Csirkés, karfiolos, zöldborsós thai-jellegű curry



A tegnapi karfiollevesből maradt egy fél fej karfiolom, avval készült a mai ebéd.

Fél fej hagymát megdinszteltem kevés olajban, majd rátettem a zöld curry mártást (Aldiban próbaképpen vásárolt üveges curry paszta), jól összeforgattam. Felöntöttem 2 kis doboz kókusztejjel, belereszeltem 2 gerezd fokhagymát és addig rotyogtattam, amíg sűrű, sima krémet nem kaptam. Ekkor beletettem a felkockázott 2 db csirkemellet és 1 közepes krumplit kockára vágva. Átforgattam, felöntöttem zöldséglevessel (ízlés szerint, mi azt szeretjük, ha jó szaftos). Amikor a krumpli félig megfőtt hozzátettem a rózsáira szedett karfiolt, egy kis maréknyi vörös lencsét és a zöldborsót.
Párolt rizzsel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése