A TV Paprikán láttam egyszer régebben ezt a receptet, már többször megcsináltam, igazi "comfort food". És ha nem bírnánk megenni, akkor sincs baj, mert van rá jelentkező:))
Egy csomag metélt tésztát kifőztem és egy tálban összekevertem apróra vágott csabai típusú kolbásszal (a Pick Míves kolbásza nekünk nagyon bejön), jócskán tejföllel és reszelt sajttal. Ezt belesímitottam a tepsi aljába.
A csirkemell szeleteket sóztam és borsoztam és hirtelen kisütöttem, ráraktam a tésztára.
Eg ypohár tejfölt piros arannyal, fokhagymával és sóval kikevertem, ezzel öntöttem nyakon, majd a tetéjer szórtam még egy kevés füstölt sjatot. Sütőben összesütöttem.
Fokhagymás uborkasalátával egészen mennyei, bár meglehetősen nehéz étel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése